26 червня 2024 року відбулося онлайн – навчання за ініціативою Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації із фахівцями структурних підрозділів соціального захисту населення районних державних (військових) адміністрацій та територіальних громад за темою: «Формування звіту «Моніторинг надання соціальних послуг сім’ям / особам вразливих груп населення (у тому числі, які перебувають у складних життєвих обставинах) відповідно до листа Департаменту соціальної та сімейної політики облдержадміністрації від 08.01.2024 № 145/01-40/2-24/121 щодо доручення Національної соціальної сервісної служби України від 03.01.2024 № 0000-09-/1».

Даний захід проводився з метою роз’яснення та обговорення порядку формування даного звіту. Розглядалися нагальні та спірні питання, які виникають під час складання звіту за оновленою формою.

На зазначеному заході були присутні більше ніж 120 учасників з числа фахівців структурних підрозділів соціального захисту населення районних державних (військових) адміністрацій та територіальних громад, територіальних центрів (соціального обслуговування), центрів надання соціальних послуг, центрів соціальних служб,

Учасників заходу привітала в.о. начальника відділу соціальних послуг у територіальних центрах, районах, містах та ТГ управління соціальних послуг Департаменту соціальної та сімейної політики облдержадміністрації – Ільїна Юлія Павлівна.