У межах робочої поїздки на Одещину 29.11.2023 року Президент України Володимир Зеленський відвідав Обласну комунальну установу «Обласний центр соціально-психологічної допомоги», де тимчасово перебувають 69 внутрішньо переміщених осіб та осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі 17 дітей.

Голова держави ознайомився з умовами проживання та поспілкувався з внутрішньо переміщеними особами, що постраждали внаслідок бойових дій. Президент поцікавився розв’язанням поточних проблем мешканців Центру, зокрема: працевлаштуванням, вирішенням побутових питань, оформленням соціальної допомоги та здобуттям освіти.

Президент зазначив: «Всі питання, які виникають у людей, котрі перебувають у цьому центрі, були розв’язані. Сьогодні, в умовах воєнного часу, це дуже важливо». Президентом заслухано доповідь про покращення умов проживання в Центрі, йшлося про продовження робіт із ремонту будівлі та приміщень, утеплення фасаду, збільшення електричної потужності – для можливості розміщення в Центрі максимальної кількості людей.