28 жовтня 2021 року проведено засідання регіонального оперативного штабу з координації організації та проведення оздоровлення і відпочинку дітей.

На засіданні розглядалися питання щодо результатів оздоровчої кампанії 2021 року та початок підготовки до наступного оздоровчого сезону 2022 року.

Голова Штабу – заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Фабрикант зазначила: «Що насамперед необхідно розуміти, яким чином проводитиметься направлення дітей на оздоровлення та відпочинок в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, а саме проведення тестування дітей, які направлятимуться до відповідних закладів; передбачення коштів територіальними громадами області для надання дітям відповідних послуг; посилення контролю за підготовкою та діяльністю дитячих оздоровчих закладів регіону, які надаватимуть послуги дітям».

За результатами засідання прийнято рішення щодо термінового надання пропозицій представниками структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних органів державного нагляду та контролю, до компетенції яких відносяться питання організації оздоровлення та відпочинку дітей щодо покращення якості та безпечності оздоровчої кампанії 2022 року.