27 вересня 2021 року у державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія», за адресою: Миколаївська дорога, 172, м. Одеса розпочалася ХІ тематична зміна «Завзяття. Гарт. Звитяга», яка триватиме 21 день з 27 вересня до 17 жовтня 2021 року.

До зазначеного закладу на оздоровлення та відпочинок направлено 59 дітей Одеської області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Зміна має військово-патріотичне спрямування (виховання патріотичних почуттів та громадянської відповідальності).

Під час зміни діти матимуть змогу ознайомитись із героїчним минулим нашої країни, завдяки циклу освітньо-виховних заходів «Наші герої від минулого, до сьогодення». Також, отримати знання та практичні навички під час проходження військово-патріотичного вишколу «Звитяга».

Протягом зміни буде проходити спортивно патріотична гра «Ми – козацького роду нащадки», в основу якої покладено козацьку військову підготовку, яка сприяє фізичному, патріотичному та духовному вихованню молоді.

Слід зазначити, що Український дитячий центр «Молода гвардія» має особливі лікувально-оздоровчі властивості, завдяки морському повітрю та м’якому клімату, обумовленому поєднанням впливу моря і степу.