Наразі Мінсоцполітики за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та Міжнародного благодійного фонду „Українська фундація громадського здоров’я” розробляється інтерактивна „Мапа допомоги” для осіб, які постраждали від домашнього насильства. Цей інформаційний ресурс дасть змогу кожній людині дуже легко знайти спеціалізовану службу підтримки поруч з її місцем проживання – притулок, денний центр; консультативну службу, мобільну бригаду тощо, – або дасть перелік наявних спеціалізованих служб на рівні області.

Також у планах – створення окремого сайту та мобільного додатку, де би на головному екрані були: виклик оператора «гарячої лінії» 1547 та екстрене сповіщення щодо небезпеки (102).

Мінсоцполітики розпочало співпрацю з молодими науковцями з Національного університету „Львівська політехніка”, які розробили пристрій, що здатний розпізнавати агресію за голосом. Ідея цього гаджета полягає в тому, що пристрій, розпізнаючи агресію в голосі, міг би повідомляти про це відповідні служби для реагування.