10 жовтня у ТОВ «Оздоровчо-профілактичний комплекс «Планета здоровʼя»» (Львівська обл., м. Трускавець, вул. Суховоля, 61) та ТОВ «ЛАЯР СІТІ» (Львівська обл., Самбірський р-н, м. Хирів, вул. Богдана Хмельницького, 7А),              (далі-Заклади) розпочалася ІІІ тематична зміна, яка триватиме 21 день (з 10 жовтня до 30 жовтня 2021 року).

До зазначених закладів на оздоровлення та відпочинок направлено 158 дітей Одеської області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Чудова природа, екологічно чисті лісові та гірські ландшафти зі свіжим гірським повітрям, краєвиди на карпатські вершини залишать в пам’яті дітей найяскравіші спогади, моменти та незабутні емоції.

Заклади запропонують дітям багато розваг, а саме: екскурсії по природних та історичних пам’ятках, походи та прогулянки в горах, захоплюючі конкурси, вікторини, тематичні вечори, плавання в басейні, активний відпочинок, пікніки біля підніжжя Карпат, захоплюючі майстер-класи, тощо.

Отже, відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки в гірській місцевості надасть їм можливість, набратися сил та нових вражень, оздоровитися, а також сповна насолодитися швидкими гірськими річками та озерами, тишею та красою природи.

Побажаємо дітям повноцінного оздоровлення і відпочинку

та незабутніх вражень!