Продовжується робота щодо організації направлення дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки на оздоровлення та відпочинок за рахунок коштів державного бюджету.

Департаментом соціальної та сімейної політики обласної державної адміністрації було забезпечено направлення 27 дітей нашого регіону, які потребують соціальної уваги та підтримки на VІІ тематичну зміну «Фестиваль нової освіти і науки «Академмістечко Артек» для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек», який знаходяться за двома локаціями в мальовничих куточках нашої країни, а саме до Закарпаття та Пущі-Водиці (м. Київ).

Для повноцінного оздоровлення дітей в дитячому центрі розроблені соціально-психологічні, безпекові, освітні, туристично-природознавчі, мистецькі програми та проєкти.

VІІ тематична зміна «Фестиваль нової освіти і науки «Академмістечко Артек» проводилася з 05 до 25 вересня 2024 року.

Чудова природа, екологічно чисті лісові та гірські ландшафти зі свіжим гірським повітрям, краєвиди наповнили дітей яскравими та незабутніми емоціями і враженнями. Діти повернулися додому щасливі та сповнені сил.