23 серпня 2024 року відбулася нарада – тренінг «Профілактика професійного вигорання працівників системи соціального захисту Одеського регіону у роботі з представниками вразливих груп» за ініціативою Благодійної організації «Благодійній фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» при підтримці Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації.
Даний захід проводився у рамках проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», що реалізується Благодійною організацією «Благодійним фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН в Україні).
На зазначеному заході були присутні фахівці із соціальної роботи, працівники структурних підрозділів соціального захисту населення територіальних громад Одеської області та представники благодійного фонду.
Учасників заходу привітала в.о. начальника відділу соціальних послуг у територіальних центрах, районах, містах та ТГ управління соціальних послуг Департаменту соціальної та сімейної політики облдержадміністрації – Ільїна Юлія Павлівна.