Для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, розпочався новий сезон з оздоровлення та відпочинку в дитячих оздоровчих таборах державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек», а саме в Закарпатті де чудова природа, екологічно чисті лісові та гірські ландшафти, та Пущі-Водиці (м. Київ), який знаходиться в історичній зоні на березі лісового озера «Сапсаїв» Пуща-Водицького лісопарку.
Департаментом соціальної та сімейної політики обласної державної адміністрації у квітні місяці поточного року було забезпечено направлення 13 дітей нашого регіону, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки на оздоровлення та відпочинок на І тематичну зміну «Збір юних патріотів «Ми – незламні Українці!» до дитячих оздоровчих закладів державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек».
Діти не лише цікаво відпочивали, а й набули нових знань, умінь, незабутніх вражень, безліч нових друзів та найголовніше – зміцнили здоров’я, загартувалися, набралася сил та повернулися додому щасливі та сповнені сил.