20.10.2023 року за участі заступника голови обласної державної адміністрації Радулова Д.Д., директора Департаменту соціальної та сімейної політики Дементьєвої Т.М. відбулось засідання обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, торгівлі людьми за адресою: м.Одеса, пр-т,4 каб.301, в онлайн та офлайн форматі.  У засіданні взяли участь представники територіальних громад, уповноважені з запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі районних державних адміністрацій, члени обласної координаційної ради.

         На засіданні було розглянуто з питання:

  1. Щодо розгляду проекту Комплексної програми запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності, протидії торгівлі людьми на період 2024-2026 роки.
  2. Про роботу служби у справах дітей обласної державної адміністрації щодо виконання статті 9 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству».
  3. Про підготовку проведення в Одеській області Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».