Менше ніж за місяць роботи платформу відвідали понад 50 000 осіб, зареєструвалися 42 благодійники та понад 8 тисяч осіб розмістили свої заявки на допомогу. У порівнянні з минулим тижнем кількість заявок на допомогу збільшилась вдвічі.

Найбільший попит серед користувачів платформи єДопомога мають продукти харчування, які складають 57% від загальної кількості позицій в заявках на допомогу. Далі найбільша потреба у товарах гігієни, ліках та побутових речах.

Деякі заявки від фізичних осіб складаються з самого необхідного: макарони, цукор, консерва та чай. Обсяг кожної позиції розміщеної фізичною особою, як правило не перевищує 2-х кілограмів.

Можна запитати як справи у сусіда і, за потреби, допомогти, а можна скористатися платформою єДопомога за посиланням https://edopomoga.gov.ua  і допомогти якій-небудь сім’ї подолати виклики сьогодення. Тож, допомагати легко!

Нагадуємо, Мінсоцполітики України розвиває платформу єДопомога, яка розширює можливості для підтримки людей, котрі зараз потребують допомоги та опинилися в складних обставинах. Підкреслимо, що #єДопомога  — це додаткова підтримка українців, яка доповнює роботу системи соціального захисту.