Упродовж січня-грудня 2021 року кількість домогосподарств яким призначено житлову субсидію по Одеській області становила 82,2 тис. домогосподарств на загальну суму 647,9 млн. грн.

На початок опалювального періоду 2021/2022 р.р. кількість домогосподарств, які звернулись за призначенням субсидії – 25,0 тис., з них призначено житлову субсидію за новим пакетом документів 13,4 тис. домогосподарств, відмовлено у призначені житлової субсидії 3,9 тис. домогосподарствам.

Протягом 12 місяців 2021 року кількість домогосподарств, які звернулися  призначенням житлові субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива – 31,6 тис. домогосподарств.

26,5 тис. домогосподарствам було призначено житлові субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива на загальну суму 94,5 млн. грн.

Інформацію щодо призначення субсидій можна дізнатися в Єдиному державному реєстрі отримувачів житлових субсидій, який знаходиться у відкритому доступі на сайті https://subsidii.ioc.gov.ua.

Довідково.

Для визначення права на отримання субсидії звернутися можна в один із зручних способів, які домогосподарства вибирають самостійно:

– звернутися до представника територіальної громади або ЦНАПу,

– звернутися до органу соціального захисту населення,

– відправити документи засобами поштового зв’язку,

– через Єдиний державний вебпортал електронних послуг Дія.