26 листопада 2021 року товариством з обмеженою відповідальністю „Оздоровчо-профілактичний комплекс Планета здоров’я“ проведено online нараду з питань направлення дітей на оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів державного бюджету до дитячого оздоровчого табору «Артек-Прикарпаття» (м. Трускавець, Львівська обл.) та дитячого табору відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді в Карпатах «Соколята» (м. Хирів, Львівська обл.).

У нараді взяли участь начальних управління сімейної та гендерної політики Департаменту соціальної та сімейної політики Департаменту соціальної та сімейної політики обласної державної адміністрації, начальники та спеціалісти відділів територіальних громад Одеської області, до компетенції яких відноситься питання організації оздоровлення та відпочинку дітей, батьки (особи, які їх замінюють) дітей, які направлялися на 1 та 3 зміну до зазначених таборів, а також представники відповідних дитячих оздоровчих закладів.

В ході обговорення піднімалися питання щодо неналежних умов перебування дітей у дитячому оздоровчому таборі «Артек-Прикарпаття» (м. Трускавець, Львівська обл.) та дитячому таборі відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді в Карпатах «Соколята» (м. Хирів, Львівська обл.), організація дозвілля та харчування дітей.